zondag 18 december 2016

Café-C december: kersteditie

singer-songwriters, (big)bands, koren & free bites

Elke derde zondag van de maand presenteert CKE samen met Centrum voor Pop en Jazz een gevarieerd muzikaal programma in de Oude Rechtbank. Deze maand een sfeervolle kersteditie.

We bieden bandjes, singer-songwriters, koren en bigbands uit Eindhoven en omgeving een podium waar zij zich kunnen presenteren aan publiek.

Programma
Tijdens deze speciale kersteditie van Café-C kun je luisteren naar het 15-koppige swingende gospelkoor Reflection. Het koor wordt begeleid door professionele muzikanten. Samen laten zij prachtige bekende en minder bekende, meerstemmige en solistische kerstnummers horen. Café-C wordt afgesloten door een speciale formatie van de geweldige zangeressen Christien, Jane, Linda en Brigit, samen met Annelies op piano, Theo op contrabas en Jan op de cajon. Verwacht niet minder dan mooie en swingende kerstsongs in een jazzy, funky en soms verrassend jasje.

Laat je als bezoeker verrassen door bijzondere optredens en geniet van een lekker drankje in een relaxte sfeer. Ideaal voor de zondagmiddag!

Free bites
De chef van de Oude Rechtbank zorgt elke editie voor bites in de vorm van een lekker gerechtje. Gratis voor alle bezoekers.

Café-C duurt van 15.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in de Oude Rechtbank, Stratumseind 32 in Eindhoven. Gratis entree.

Ook op het podium?
Heb je interesse om op te treden in Café-C? Neem dan contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.

Overige edities in seizoen 2016-2017: 15/1, 19/2, 19/3, 16/4 (paaseditie), 21/5 en 18/6 (BBQ-editie, afsluiting seizoen).

Deel dit met je vrienden via: