maandag 6 juni 2016

EXPO: Eigen stijl (fotografie)

foto's met een verhaal

Foto's met een verhaal, die je verwonderen, die je raken. Een fotograaf en zijn passie, niets mooiers dan dat.

In de cursus Eigen stijl nemen geoefende amateurs, vergevorderde cursisten en aankomende beroepsfotografen hun foto’s mee. Deze foto’s zijn het onderwerp van kritische beschouwing en discussie onder leiding van docent Hanneke Franssen-Moorren, met verdieping als doel. Het resultaat is vaak bijzonder; het proces is leidend. Deelnemers ontdekken wat sterke en zwakke punten zijn, leren verbanden zien en series maken. Cursisten dagen zichzelf dus flink uit!

Opening met toelichting op het werk
Van 6 juni t/m 1 juli is het werk van de Eigen stijl-groep te zien bij CKE aan de Stratumsedijk 22 in Eindhoven. Op dinsdag 7 juni om 20.00 uur wordt de expositie geopend. Hanneke gaat samen met de cursisten langs het werk om er kort iets over te vertellen. Iedereen is welkom om mee te komen kijken naar het werk van de fotografen en eventueel vragen te stellen over wat hen bewoog om dit veelal eigenzinnige resultaat te komen.

Genres
In de tentoonstelling zijn diverse fotografische genres, visies en stijlen te zien. O.a. portret-, documentaire-, poëtische, conceptuele, landschaps- en geënsceneerde fotografie.

Deelnemers
De exposerende fotografen zijn: Kathleen Bollen, Jan Haagh, Sylvia Huijsmans, Ebru Janssens-Kayan, Teus Lamboo, Johan van Noort, Helen Smeeman, Marjolein Wilbrink, René Bastiaanssen, Sonia Carbajo, Brigitte Broers, Arnout Baneke, Arianne Beks, Iris Breugelmans, Ruud van Eck, Jolanda Griede, Willem Schoof, Ank Sloots, Gina Vos, Anita Spooren, Evert Obdijn, Ger Jansens, Anne Henry en Elise Greveraars.

Informatie
Looptijd expositie: maandag 6 juni t/m vrijdag 1 juli 2016 (opening dinsdag 7 juni om 20.00 uur)
Locatie: CKE, Stratumsedijk 22, Eindhoven (1e verdieping)
Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 22.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur, zaterdag van 10.00 tot  16.00 uur*

*Omdat het cursusseizoen op zijn einde loopt, is het mogelijk dat ons gebouw de komende tijd niet elke avond of op zaterdag open is. Voor informatie over actuele openingstijden kun je kantooruren bellen met (040) 2163263, optie 2.

Deel dit met je vrienden via: