zondag 11 september 2016

Open dag

locatie Stratumsedijk 22

Op zondag 11 september zetten we van 13.00 tot 16.00 uur de deuren open van onze locatie aan de Stratumsedijk 22. Omdat de andere locatie (Pastoor Petersstraat) wordt verbouwd, zijn alle disciplines op deze dag vertegenwoordigd aan de Stratumsedijk. Het wordt de allerlaatste open dag van CKE op deze locatie...

Tip! Kom te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer. In de directe omgeving is het alleen mogelijk om betaald te parkeren.

Programma
In en om het hele gebouw is van alles te zien en te doen. Maak kennis met het cursusaanbod van seizoen 2016-2017 op het gebied van muziek, dans, beeldende kunsten, fotografie, theater, musical en schrijven. Doe mee aan workshops, open lessen en bekijk demonstraties en optredens. Natuurlijk zijn ook veel docenten aanwezig om je vragen te beantwoorden over de cursussen die zij geven. Heb je iets gevonden naar je zin? Dan kun je je meteen inschrijven.

Parkeerplaats
Kostuumverkoop, beeldhouwen, ballonnenkoning, diverse optredens.

Hal (begane grond)
Informatiebalie, inschrijven, CKE-academie, informatie theater en musical, expositie.

Theaterzaal (begane grond)
Theatervoorstelling Matilda (resprise) om 11.00 en 16.30 uur, klik hier voor info en tickets, moderne dans, presentaties musicals A chorus line en Hercules.

Diverse lokalen (begane grond en eerste verdieping)
Meedoelessen dans voor kinderen, proefles keramiek, informatie fotografie, doka, piano, keyboard en samenzang, workshops theater en musical voor kinderen, CKE-academie richting Grafiek, demo lithografie, etsen, dieren tekenen met pastelkrijt, oneindig textiel, CKE-academie richting Tekenen & Schilderen, model- en portrettekenen en -schilderen, edelsmeden en metaal- en sierraadvormgeving, zeefdrukken, proeflessen strijkinstrumenten, accordeon, darbuka, gitaar en schrijven.

CKE-café en gangen (eerste verdieping)
Instrumentengalerij (muziekinstrumenten uitproberen, optredens, piano, catering.

→ Programma & plattegrond (PDF)

Wijzingen in het programma voorbehouden.

Deel dit met je vrienden via: