maandag 6 juni 2016

Jubileumshow Prokkel 2016

met tophits uit 25 jaar Muziekbeleving voor mensen met een verstandelijke beperking

Dit jaar organiseren we een Prokkel-jubileumvoorstelling met de grootste hits uit de cursus Muziekbeleving van de afgelopen 25 jaar. Onze vrijwilligster Annemie heeft alle 25 jaren meegemaakt en alleen al daarom wordt het een hele speciale voorstelling.

Op het podium zitten deelnemers van de cursus Muziekbeleving voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, samen met diverse kinderen en volwassenen zonder beperking. Zij hebben zich aangemeld om mee te doen aan deze Prokkel. Samen gaan ze, met medewerking van de zaal, zingen, spelen en dansen.

Meedoen?
Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Dat kan tussen twee mensen zijn, maar ook in een groep. Iedereen kan meedoen! We zoeken nog mensen die willen meespelen of -zingen en mensen die een handje willen helpen. Meld je vóór 16 mei a.s. aan met behulp van het onderstaande inschrijfformulier. De repetities zijn op 23 en 30 mei van 17.15 tot 18.15 uur (kinderen/jongeren) en van 19.45 tot 20.45 uur (volwassenen) bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180. Natuurlijk kun je ook met beide groepen meedoen. Graag zelfs!

→ inschrijfformulier Prokkel 2016 (PDF)
→ inschrijfformulier Prokkel 2016 (Word)

Voorstelling bezoeken
Bezoekers zijn van harte welkom bij de voorstelling op maandag 6 juni. Het wordt een bijzondere voorstelling, want je hoort tophits voorbij komen en door het enthousiasme van de artiesten word je als toeschouwer meegenomen in de voorstelling. De teksten van de liedjes worden geprojecteerd, zodat iedereen mee kan zingen. Ook onze spreekstalmeester zorgt ervoor dat je voortdurend bij de voorstelling betrokken bent, dus stil zitten in de zaal is er niet bij. Na afloop is er gelegenheid om in de foyer onder het genot van een drankje gezellig na te genieten en praten.

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: CKE, Pastoor Petersstraat 180 Eindhoven
Toegang: gratis

Wil je meer weten over de Prokkel-jubileumvoorstelling, neem dan contact op met Karin Geelen via K.Geelen1@gmail.com.

Deel dit met je vrienden via: