zaterdag 9 april 2016

Doe mee met ons collageteam

workshop tijdens internationaal Collagistas Festival in Eindhoven

Van 1 t/m 10 april 2016 vindt bij Kelderman en van Noort op het NRE-terrein in Eindhoven de derde editie van het internationale Collagistas Festival plaats. CKE haakt aan bij het festival met een supergave workshop op zaterdag 9 april. We gaan namelijk een enorme collage maken!

CKE zoekt mensen die mee willen werken aan dit project. De collage wordt gemaakt in de galerie, tussen de geëxposeerde werken van internationale collageartiesten. Een inspirerende werkomgeving dus! Daarna wordt de reuzencollage op een muur geplakt op het NRE-terrein. De activiteit duurt van 13.00 tot 16.00 uur en wordt begeleid door kunstenaar, ontwerper en docent Miranda van der Zandt.

Aanmelden
Deelname is gratis, inclusief materiaal. Wil jij meedoen met ons collageteam? Stuur dan een mailtje naar angeline.maas@cke.nl om je aan te melden.

Materiaal gezocht!
Voor deze activiteit zijn we op zoek naar veel materiaal om te verknippen. Vooral (grote) posters zijn welkom en daarnaast zijn we ook blij met tijdschriften, magazines e.d. Je kunt het materiaal inleveren bij de balie van CKE aan de Stratumsedijk 22 of Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Collagistas Festival
Het Collagistas Festival is een jaarlijkse viering van collagekunst in al zijn glorie. Na eerdere edities in Berlijn en Thessaloniki, laten op deze editie 50 geselecteerde collagekunstenaars uit de hele wereld hun werken zien in Eindhoven. Veel van hen zijn tijdens het festival aanwezig om hun rondom het thema 'No Joke' gemaakte collages te presenteren.Het Collagistas Festival wordt georganiseerd door collageartiesten Rob Benders en Lane.

Locatie
Het Collagistas Festival en de CKE-workshop worden gehouden bij Kelderman en van Noort aan de Nachtegaallaan 13a in Eindhoven.

foto's: Lane Collage en Collageteam Wunderbar

Deel dit met je vrienden via: