zondag 15 november 2015

CKE Café

in het Tuchthuis

CKE Café is een maandelijks podium voor muzikaal talent uit Eindhoven en omgeving in een ongedwongen sfeer. Na vele edities in de Oude Rechtbank gebruiken we op deze zondag voor het eerst het podium van de popzaal in het Tuchthuis, dat zich goed leent voor ‘plugged’ optredens.

Programma

  • Singer-songwriter Timo. Hij zingt covers, maar maakt ze tot prachtige eigen nummers.
  • Nederlandstalige singer-songwriter Bram, die in elk nummer zijn droge humor verwerkt.
  • Flabbergasted is een bandje dat nog niet zo lang bestaat en waar iedereen met heel veel plezier samen muziek maakt. Een 8-koppige band die rock- en popmuziek speelt.
  • Een singer-songwriter van het Centrum voor Pop en Jazz (CPJ) warmt het publiek op voor de band The Lemonades. Deze band bestaat geheel uit leerlingen van het CPJ en brengt eigen popliedjes ten gehore.

Blue Gum Tree sluit af
De afsluiter van CKE Café is Blue Gum Tree, bestaande uit Jeroen Nefkens (drums), J.P. van Hoesel (basgitaar), Bart Beks (gitaar), CKE-docent Bart Brouwer (toetsen) en Marjolein van Hout (zang). Sinds september 2013 hebben deze muzikanten elkaar gevonden en zijn ze bezig bestaande nummers naar eigen hand te zetten.
De mix van talenten, ervaringen en voorkeuren voor muziekstijlen heeft inmiddels een ruime lijst met nummers opgebracht. Nummer die oorspronkelijk zijn uitgevoerd door Sheryl Crow, Amy Winehouse, Nina Simone, Natalie Merchant, Lucinda Williams, Tracy Bonham, Tori Amos, Stray Cats, Carmel enzovoorts.
De stijl van Blue Gum Tree is een combinatie van Amerikaanse folk, country, bluegrass, pop, jazz en rock. Soms wat melancholisch, soms spooky, soms heftig, soms klein, soms vrolijk en vooral verrassend.

Jij in CKE Café?
Wil je zelf ook een keer op het podium? Neem contact op met Sandra van Gerwen via sandra.vangerwen@cke.nl of 040-2163263.

Locatie: Tuchthuis, Stratumseind 28 Eindhoven
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 2,50 incl. consumptiebon

Deel dit met je vrienden via: