zondag 6 maart 2016

Dansworkshop 'Buurman en Buurman' voor peuters en kleuters

i.c.m. voorstelling Parktheater op 28 februari 2016

Op zondag 28 februari speelt om 16.00 uur de voorstelling ‘Buurman en Buurman worden beroemd’ in het Parktheater. Voor alle jonge fans (3-6 jaar) van dit vrolijke duo organiseren we op zondag 6 maart peuter- en kleuterdansworkshops rondom en in combinatie met deze voorstelling.

De 'Buurman en Buurman' dansworkshop is afgestemd op de leeftijd van uw kind (peuter of kleuter). We vertellen verhaaltjes, dansen, zingen en improviseren.

De workshops worden gegeven in de dansstudio van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Een workshop duurt 60 minuten en wordt tussen 10.00 en 13.00 uur ingedeeld op basis van de inschrijvingen en op leeftijd.

Prijzen

  • Combinatie voorstelling + dansworkshop: € 20
  • Enkel de dansworkshop: € 8
  • Extra kaartje voor de voorstelling voor ouder(s): € 14,50 incl. pauzedrankje

Inschrijven
Inschrijven voor de dansworkhop i.c.m. de voorstelling in het Parktheater is mogelijk t/m 5 februari 2016. Inschrijven voor enkel de dansworkshop bij CKE is mogelijk t/m 4 maart 2016. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier dat hieronder gedownload kan worden en stuur het naar de CKE-dansschool t.a.v. Nicole Mokveld, Pastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven.

→ inschrijf- en bestelformulier

Over de voorstelling
Wie droomt er niet van om beroemd te zijn? Buurman & Buurman lijkt het fantastisch. Mensen herkennen je op straat. Je mag handtekeningen uitdelen. Iedereen wil met je op de foto. Wat wil je nog meer?

De Buurmannen gaan er alles aan doen om beroemd te worden en gebruiken hiervoor al hun klustalent. En dus gaan Buurman & Buurman aan de slag en knutselen en timmeren ze er lustig op los. Totdat blijkt dat je met muziek het allerberoemdst wordt. En dan wordt het echt leuk, want Buur en Buur gaan optreden!

Naar de van oorsprong Tsjechische animatieserie, later uitgezonden door o.a. de VPRO. Liedjes: Ivo de Wijs. Muziek: Erik de Reus. Teksten: Jelle Kuiper. Regie: Bruun Kuijt.

Deel dit met je vrienden via: