woensdag 10 februari 2016

Vakantiekriebels: 'Fantasiedieren'

Vakantieproject rondom dans, theater en musical (7+)

Vind jij (7+) het leuk om te spelen, zingen en/of dansen? Kun je er niet genoeg van krijgen en wil je er het liefst de hele dag mee bezig zijn? Kom dan in de voorjaarsvakantie van woensdag 10 t/m vrijdag 12 februari meedoen met de Vakantiekriebels bij CKE!

Je kunt kiezen voor het onderdeel dans, theater of musical. Met z’n allen maken we in drie dagen tijd een eindpresentatie die we op de laatste middag laten zien aan het publiek.

Dans, theater én musical
Het is voor het eerst dat we tijdens de Vakantiekriebels samenwerken vanuit de dans-, theater- en musicalschool. Naast de gezamenlijke eindpresentatie maken we ook samen delen van het decor.

Fantasiedieren
We werken rondom het thema ‘Fantasiedieren’. Een groep kinderen verdwaalt en komt onderweg allerlei fantasiedieren tegen. Uiteindelijk vinden ze samen met de fantasiedieren een oplossing en de weg terug naar huis.

Iets voor jou?
Als jij graag bezig bent met dans, theater of musical (of misschien wel met alle drie), dan is dit vakantieproject écht iets voor jou. Schrijf je in en beleef met een gezellige groep kinderen een superleuke voorjaarsvakantie! Deelname kost € 84.

Wanneer en hoe laat?
Woensdag 10 februari 2016, 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 11 februari 2016, 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 12 februari 2016, 10.00 - 16.00 uur

Locatie
CKE, Pastoor Petersstraat 180, Eindhoven

→ inschrijven dans

→ inschrijven theater

→ inschrijven musical

 

Deel dit met je vrienden via: