zaterdag 18 januari 2020

Come Together: a Guitar Rhapsody

gitaarhappening in de concertzaal van CKE

Op zaterdag 18 januari komen gitaristen uit heel Nederland samen in onze concertzaal voor de bijzondere gitaarhappening Come Together - a Guitar Rhapsody. Zowel voor gitaristen die willen meedoen als voor liefhebbers van gitaarmuziek zeer de moeite waard!

Tijdens Come Together zijn drie top-gitaarorkesten te horen: het Nederlands Jeugd Gitaarorkest, Ponticello en de GitaarBend(e). Gitaarleerlingen uit Brabant zijn welkom het podium te delen met deze orkesten.

Doe mee!
Speel jij gitaar (nylon/Spaans/klassiek) en kan je noten lezen, ben je (ongeveer) tussen de 10 en 25 jaar en lijkt het je een mooie ervaring op te treden met talenten uit het hele land? Meld je dan aan via projecten@gitaarorkest.nl. Deelname is gratis.

Er worden drie gezamenlijke stukken gespeeld:

  • Santana Secrets – Richard Charlton
  • Come Together – The Beatles
  • I Feel Good – James Brown

Bladmuziek is beschikbaar voor verschillende niveaus, te verkrijgen via je docent of de organisatie.

Op vrijdag 17 januari wordt bij CKE een repetitieworkshop o.l.v. Peter Constant gehouden van 19.00 tot 20.30 uur.

De generale repetitie is op zaterdag 18 januari van 16.30 tot 17.30 uur. Om 19.30 uur begint het concert, einde ca. 21.30 uur.

Bezoekersinformatie
Het concert vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020 om 19.30 uur in de concertzaal van CKE, Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Tickets kosten € 10 / € 6,50 (t/m 16 jaar) inclusief pauzedrankje en servicekosten. Bestellen kan via: cke.nl/tickets.

Come Together wordt georganiseerd door het Brabants GitaarKwartier in samenwerking met Stichting Gitaarorkest Nederland en CKE.

Deel dit met je vrienden via: