dinsdag 19 november 2019

Verkoopexpo cursisten en docenten

de leukste cadeautjes voor de feestdagen gemaakt door onze cursisten en docenten

Traditiegetrouw organiseert de afdeling beeldende kunst van CKE tegen het einde van het jaar een verkooptentoonstelling die cursisten en docenten in de gelegenheid stelt om hun eigen werk tentoon te stellen voor de verkoop. Voor bezoekers een uitgelezen kans om in aanloop naar de feestdagen een uniek en handgemaakt cadeau te vinden.

Van dinsdag 19 november t/m vrijdag 20 december 2019 is het werk in de gangen en de vitrine op de begane grond van het CKE-gebouw te bezichtigen tijdens openingsuren van het gebouw. Op de eerste verdieping is vrijwel gelijktijdig, van donderdag 21 november t/m maandag 16 december 2019, een zeefdrukexpositie van (ver)gevorderde CKE-cursisten te zien. Ook deze werken zijn te koop.

Heb je iets leuks gevonden wat je wil kopen, dan kun je de maker via e-mail benaderen en afspraken maken over de betaling en overdracht. In geval van verkoop mag werk voortijdig uit de expositie worden gehaald; er hoeft niet te worden gewacht tot aan het einde van de tentoonstelling. Een lijst met e-mailadressen ligt bij de balie.

Wil je exposeren?
Wil je meedoen aan de verkoopexpositie? Dan is onderstaande informatie voor jou bedoeld:

  • Je kunt één of meerdere werkstukken inleveren voor de expositie. Lever bij elk object goed en duidelijk de volgende gegevens aan: je naam, de prijs, je e-mailadres, materiaal- en techniekgegevens en indien van toepassing de titel. Als deze informatie incompleet of onleesbaar is, kan het betekenen dat het werk niet wordt geëxposeerd.
  • Lever tweedimensionaal werk ingelijst, met goede ophangmogelijkheden en schoon in. Is de lijst niet bij de verkoop inbegrepen, geef dat dan duidelijk aan. Anders is de prijs inclusief.
  • Werkstukken kunnen van maandag 11 t/m zaterdag 16 november 2019 worden ingeleverd bij CKE. Informatie daarover krijg je van de docent in de les.
  • Heb je nog vragen? Mail dan naar: elke.veltman@cke.nl
Deel dit met je vrienden via: