zaterdag 18 januari 2020

Saturnoon Music Café

livemuziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een laagdrempelig muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café. Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur. De programmering bestaat uit:

  • The Mellowtones: een warme mezzosopraan, lopende en swingende bas en gevoelige gitaar. Dit jazztrio uit de regio Eindhoven en speelt voor de fun. Vocale jazz in een kleine bezetting. Lekker easy en mellow.
  • Coverband Men in Black
  • WTLI (Where the Light is) is een coverband bestaande uit drummer, bassist, gitarist en zanger/gitarist uit Eindhoven die pop-rocknummers op eigen wijze ter gehore brengt. Een combinatie van herkenbare klassiekers tot vergeten pareltjes met een ruw randje.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Ook op het podium?
Ben je singer-songwriter, speel je in een band of zing je in een zanggroep en wil je zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl.

Deel dit met je vrienden via: