zaterdag 21 december 2019

Saturnoon Music Café

livemuziek op zaterdagmiddag in Café Wilhelmina

CKE en Centrum voor Pop en Jazz presenteren samen een laagdrempelig muziekconcept in Eindhoven: Saturnoon Music Café. Eens per maand krijgt nieuw en reeds gearriveerd talent op het podium van Café Wilhelmina de mogelijkheid om zich te presenteren aan het publiek.

Programma
Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur. De programmering bestaat uit:

  • Mistaken for Strangers is een alternatieve rockband uit Eindhoven. De band laat zich het best omschrijven als 'Nirvana zonder depressie en met meer progressieve elementen'.
  • Rainbow Mafia speelt als band al enkele jaren samen in een viermansbezetting met zanger, gitarist, bassist en drummer. Rockmuziek is het uitgangspunt, maar door hun uiteenlopende muzieksmaken komen daar allerlei invloeden bij uit bijvoorbeeld de funk, psychedelische rock, (post-)punk en grunge.
  • The Ministry is een band die bestaat uit jonge twintigers uit Eindhoven. Ze spelen energieke pop- en indierock covers.
  • Dexter Saint Jock is een viermansformatie uit de omgeving van Eindhoven. De sound van de band is beïnvloed door pop en rock uit het laatste decennium van de vorige eeuw.

Locatie
Café Wilhelmina bevindt zich aan Wilhelminaplein 6 in Eindhoven. De toegang is gratis. Kom langs voor een gezellige zaterdagmiddag vol verrassende muziek!

Ook op het podium?
Ben je singer-songwriter, speel je in een band of zing je in een zanggroep en wil je zelf een keer op het podium in Saturnoon Music Café? Stuur dan een mailtje met info en link(s) naar: sandra.vangerwen@cke.nl.

Deel dit met je vrienden via: