woensdag 16 oktober 2019

GEANNULEERD: Vakantiekriebels: Game over!

superleuk project in de herfstvakantie voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

Update 02-10-2019:
Helaas zijn er op dit moment te weinig inschrijvingen voor Vakantiekriebels. Om iedereen tijdig te kunnen informeren, moeten we de vervelende beslissing nemen om deze activiteit te annuleren. Sorry voor het ongemak! In de voorjaarsvakantie is er weer een nieuwe editie, van 26 t/m 28 februari 2020. Klik hier om alvast in te schrijven.In de herfstvakantie is het weer zover: Vakantiekriebels - het allerleukste kindervakantieproject van Eindhoven en omstreken!

In drie dagen tijd maken we een voorstelling met zang, dans, toneel en beeldende kunst (decor en kostuums). Op de laatste dag is er een voorstelling voor gezinsleden en opa's en oma's van de deelnemers.

Thema: Game over!
Wat als je belandt in je eigen game? Wie kom je tegen, waar loop je tegenaan? Zou je op zoek gaan naar je held en samen willen strijden in je eigen game? Wil jij je tegenstander temmen en red je de game door het mysterie op te lossen?

Vakantiekriebels is een project voor kinderen van 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8) en vindt op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 oktober 2019 dagelijks plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Ervaring in dans, zang of spel is niet nodig, alle kinderen kunnen meedoen.

Deel dit met je vrienden via: