zaterdag 13 april 2019

CKE's Werelddag

muziek en dans uit alle windstreken

De jaarlijkse Werelddag van CKE omvat een afwisselend muzikaal programma voor alle leeftijden waarin we met muziek- en dansoptredens een reis om de wereld maken: CKE-orkest De Toenagers, tangodans, balkanorkest, Wereldmuziek, Griekse zang, Oriëntaalse muziek, Cracovia, trekharmonica en blokfluitensemble Windkracht 4.

Wereldmuziekorkest
Het Wereldmuziekorkest o.l.v. Karin Geelen verzorgt traditiegetrouw de afsluiting van het programma. In dit gelegenheidsorkest kun je ook meespelen! Aanmelden kan door een mail te sturen aan karin.geelen@cke.nl. Vermeld in de mail jouw instrument, toonsoort en aantal jaren speelervaring. Na aanmelding stuurt Karin je digitaal de muziekpartijen toe. De repetitie is voorafgaand aan het concert van 09.30 tot 10.30 uur.

Bezoekersinformatie
De Werelddag vindt plaats op zaterdag 13 april 2019 in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Aanvang 11.00 uur. 

De toegangsprijs bedraagt € 5. exclusief  € 1,- servicekosten. Kaartjes zijn uitsluitend te bestellen via cke.nl/tickets.

Wijzigingen in het programma voorbehouden.

Foto: Werelddag 2018 © José Monhemius
Deel dit met je vrienden via: