zaterdag 23 februari 2019

Concert Pa Mi Pais

door Nos Mundu, met medewerking van o.m. Clifton End

Als aftrap voor een positief jaar vol goede voornemens organiseert vereniging Nos Mundu in samenwerking met Buzzbin Productions het concert Pa Mi Pais (ode aan mijn eiland) met medewerking van Clifton End.

Programma
Tijdens deze avond brengt Clifton End een ode aan zijn geboorte-eiland Curaçao. Hij zal een groot deel van zijn repertoire laten horen, ondersteund door een liveband. Clifton End groeide op Curaçao op. Zijn zangtalent werd ontdekt toen hij nog heel jong was. Vanaf zijn vijftiende maakte hij deel uit van verschillende internationale bands, waaronder gospelgroep Genesis. In de jaren daarna zong hij bij verschillende bands in Spanje en Engeland, waar hij onder meer samenwerkte met Tony Shearman en Freddie Lee. In 2009 werd hij lid van de band Cache Royale, de beste Antilliaanse band in Nederland. In 2016 besloot Clifton solo verder te gaan.

Naast het optreden van Clifton End is er een gastoptreden van Tahir. Ook deze singer-songwriter is geboren op Curaçao. De culturele diversiteit op Curaçao staat aan de basis van zijn brede muzieksmaak. Tahir was in het verleden onderdeel van de Reggaeton gospelgroep Los 3scogidos. Sinds 2014 is deze bevlogen zanger op de solotoer.

Ook zal de traditionele Antilliaanse dansgroep Flamboyant deze avond een optreden verzorgen. Natuurlijk mogen de traditionele gerechten van Curaçao niet ontbreken tijdens deze ode. De catering wordt verzorgd door Banda Bou. Hun streven is om de gevestigde Antillianen in Nederland het gevoel van thuis mee te geven: kuminda traha ku amor.

Nos Mundu
Nos Mundu betekent letterlijk 'Onze Wereld' en is een Curaçaos, Arubaans en Caribische vereniging met als doelstelling de Caribische gemeenschap in de regio Eindhoven te stimuleren om gezamelijk actief bezig te zijn binnen de samenleving. Nos Mundu is o.a. actief op het gebied van theater en dans.

Bezoekersinformatie
Concert Pa Mi Pais vindt plaats op zaterdag 23 februari 2019 bij CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. De zaal gaat open om 18.00 uur, einde 23.00 uur.

Entreebewijzen à € 12,50 zijn te bestellen via: cliftonend.wetickets.shop.

Foto: Clifton End

Deel dit met je vrienden via: