vrijdag 5 april 2019

Cabaret

Musicalproductie jongeren

Berlijn, begin jaren '30. Het opkomende naziregime drukt steeds meer zijn stempel. In het onconventionele Berlijn worden het leven en de liefde grenzeloos gevierd. Avond na avond ontmoeten vrijgevochten zielen en nieuwsgierige geesten elkaar in de decadente nachtclubs van de Duitse stad. Zo ook in de louche Kit Kat Klub. Binnen zijn de meiden, de jongens en de drank! Zorgen worden weggelachen en met ongeëvenaarde ironie houdt men de beklemmende werkelijkheid buiten. Als wij het leven vieren, blijft het een feest! Toch? Het leven is een Cabaret!

In deze musical nemen spelers van 13 tot en met 18 jaar je mee in de gevoelens van een steeds grauwer wordende samenleving, die de gruwelijkheden van de nabije toekomst nog niet kan overzien.

Cast
Yrsa Machelessen, Mira Mennings, Kyra van Breugel, Semiha van Kessel, Benthe van Kessel, Flore van Lier, Sophie Aulbers, Jesper de Jong, Emma van de Elzakker, Sebastiaan van Warmerdam, Romy Konings, Merel Pikkemaat, Bregje Valk, Hidde Thijssen, Levi Prince, Brit van der Heijden, Lousia Crevecoeur

Begeleidend team
Regie: Anne Simkens
Choreografie: Coraline Demos
Zang: Ashley van Gemert
Kostuums: Emeliet Grond
Decor: Paul van den Bemt

Speeldatums
Vrijdag 5 april 2019 om 20.00 uur
Zaterdag 6 april 2019 om 15.00 en 20.00 uur
Vrijdag 12 april 2019 om 20.00 uur
Zaterdag 13 april 2019 om 15.00 en 20.00 uur

Locatie
CKE - Studio A, Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven

Entree
Kaartjes kosten € 12,50 excl. € 1 servicekosten en zijn uitsluitend te bestellen via cke.nl/tickets.
De adviesleeftijd voor deze voorstelling is 12+.Illustratie: Wikke Peters

Deel dit met je vrienden via: