dinsdag 28 mei 2019

4Tune Entertainment zingt in Café C

o.l.v. Dan Loredan en met live begeleiding van hun eigen combo

Op dinsdagavond 28 mei aanstaande verzorgt zangkoor 4Tune Entertainment een live optreden in Café C.

4Tune Entertainment is een koor uit Eindhoven en bestaat uit 50 enthousiaste zangers en zangeressen die worden begeleid door hun eigen combo. Ze staan voor ‘Zingen met passie, gezelligheid en ambitie’.
Tijdens deze avond zullen zij een gevarieerd repertoire ten gehore brengen: jazz, pop, gospel en ballads. Herkenbare nummers die verassend en ‘net-even-anders’ klinken door de eigentijdse, meerstemmige arrangementen van muzikaal leider Dan Loredan.

Misschien kent u ze al van verschillende optredens zoals in de Wim van Doorne Kiosk, de XMAS Sing-a-Long en hun optredens in o.verschillende verzorgingshuizen, de Nachtmis op de vliegbasis en/of het Kerstconcert in de Catharinakerk. Daarnaast verzorgde zij o.a. eerder in de concertzaal van CKE het 4Tune goes Dutch concert. Zo niet, dan is dit uw kans om kennis te maken!
U bent allen van harte welkom!


Om 20.15 uur start het optreden en zal tot ongeveer 21.45 uur duren. Café C is vrij toegangelijk. Tijdens het optreden kunt u gezellig een drankje doen in Café C en ondertussen genieten van het enorme enthousiasme van het koor. 

Deel dit met je vrienden via: