Ben jij een Directiesecretaris met hart voor kunst & cultuur?

Wij willen alle inwoners van Eindhoven en omgeving de kans bieden om kunst en cultuur te beoefenen en te beleven. Dat doen we met veel passie en energie voor jong en oud. Samen met onze partners werken we aan vele projecten en activiteiten in de Eindhovense regio. Je ziet ons in buurten en wijken, op scholen en zorginstellingen en natuurlijk in ons pand aan de Pastoor Petersstraat. Help jij mee om onze missie te bereiken?                
 

Om onze Directie, Managementteam en Raad van Toezicht te ondersteunen, zoeken we een kwaliteitsgerichte en integere

 

Directiesecretaris (0,8- 0,9 FTE)         
 

Wat doet CKE? 

CKE houdt zich bezig met cultuureducatie, amateurkunst en cultuurparticipatie. We zijn trots op de tientallen mooie projecten die we in de buurten en wijken hebben opgezet. Zoals Koning voor 1 Dag, Walk the Walk en Circus Farfalle. Samen met partners als Vitalis Woonzorg Groep, Woonbedrijf en dak- en thuislozen organisatie Neos werken we ook aan langer lopende programma’s. Wij zijn het aanspreekpunt voor de ruim 100 amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars in Eindhoven. Zo organiseren we de Dag van de Amateurkunst en verstrekken wij financiering aan Amateurkunstverenigingen. Op bijna alle basis- en middelbare scholen in Eindhoven en regio verzorgen onze docenten kunstlessen en kunstprojecten. Hiermee bereiken we jaarlijks 20.000 kinderen en jongeren. Daarnaast biedt CKE een ruime keuze in allerlei cursussen en workshops voor de vrije tijd in alle kunstdisciplines. Ieder jaar hebben we zo’n 3.000 cursisten (kinderen, jongeren en volwassen) die hun creativiteit ontwikkelen. Kijk hier voor een sfeerimpressie: Ervaar jouw CKE. In ons pand aan de Pastoor Petersstraat werk jij in een creatieve en levendige omgeving met exposities, waar popbands aan het jammen zijn, een drama-les de gang doorkruist, een schoolklas zich uitleeft met een graffiti workshop, een amateurkoor repeteert en iemand spontaan op de vleugel bij Café C speelt. Onze pay-off is dan ook: Creativiteit voor iedereen.          
 

Hoe ziet jouw dag eruit? 

De ene dag beoordeel en adviseer je het Managementteam (MT) over de inrichting en het beheer van het document managementsysteem en de andere dag verzorg je, in opdracht van de Directeur-bestuurder, de interne communicatie over genomen besluiten en gemaakte afspraken. Je verricht voortgangscontroles en bewaakt planningen en afspraken. Tot jouw verantwoordelijkheid behoort ook de logistieke planning en beheer van Raad van Toezicht (RvT) en MT overleggen en de samenstelling van vergaderstukken voor de RvT en MT. Wekelijks notuleer je de MT-vergaderingen en zo’n zes tot acht keer per jaar de RvT-vergaderingen. Je beheert de agenda van de directeur-beheerder en voert regelmatig overleg met de directeur-bestuurder. 

 

Hoe ziet de organisatie er uit? 

Bij CKE werken ruim 100 medewerkers, 20 vrijwilligers en vele freelance docenten, makers en ontwerpers. We werken samen met vele partners in het maatschappelijke en culturele veld. Bij CKE kennen we lijn- en stafafdelingen, waarbij de lijnafdeling Kunst & Creativiteit ondersteund wordt door de stafafdelingen Projectorganisatie & Advies, Finance & Control en Services. Je rapporteert, samen met de Communicatieadviseur en de Personeels- en Salarisadministrateur, rechtstreeks aan de directeur-bestuurder. 

 

Wat ga je het eerste jaar doen? 

Je bent als Directiesecretaris verantwoordelijk voor de herinrichting van het document management systeem. Hierbij werk je intensief samen met de directeur-bestuurder, de externe IT-adviseur en de communicatieadviseur. Op middellange termijn adviseer je de directie op het gebied van relevante wet & regelgeving (AVG, Governance, Fair Practice, et cetera). Daarom is het belangrijk dat je een HBO-opleiding Directiesecretaresse of Rechten hebt afgerond. Je kijkt er naar uit om in deze creatieve omgeving jouw eigen talenten in te zetten en zo bij te dragen aan de missie van CKE! 

 

Wat is je functieprofiel? 

Als je meer wilt weten over je taken, functie-eisen, competenties en werkzaamheden, dan kun je hier je functieprofiel bekijken.          
 

Wat vinden wij belangrijk voor one nieuwe collega? 

-Een relevante HBO-opleiding (Directiesecretaresse, Rechten, et cetera) 

-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift

-Uitstekende kennis van het Office365-pakket 

-Sterk in plannen, organiseren en voortgangsbewaking, integer en oog voor kwaliteit 

-Goed kunnen schakelen op diverse niveaus -Ambitie om te willen investeren en te leren in een leuke creatieve omgeving.          
 

Wat bieden wij? 

-Voor de arbeidsvoorwaarden is de CAO Kunsteducatie van toepassing (www.cultuurconnectie.nl).                  
-De functie is ingedeeld in schaal 8 en het maximum brutosalaris bedraagt €4.125,-, = bruto per maand op basis van een full time dienstverband (36 uur)                  
-We bieden een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. 

 

Wil je nog meer weten over CKE? 

Kijk dan vooral op onze website www.cke.nl en onze social mediakanalen. Onder het kopje Bestuur en Beleid vind je meer relevante verslagen. 

 

Wil je nog meer weten over de functie? 

Dan kun je contact opnemen met onze Personeels- en Salarisadministrateur Kayleigh Beekx, telefoon 040-2163260.  

 

Enthousiast en wil je solliciteren? 

Dan nodigen wij jou uit om jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 19 september 2022 per e-mail te sturen naar sollicitatie@cke.nl. De gesprekken met geselecteerde kandidaten vinden plaats op 23 september 2022 tussen 9.00 en 12.00. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.